„Најбоље на Тари!“

Нећу претерати, ако кажем да је Курта институција на Тари. Долазимо код њих већ 20 година и осећамо се као део породице. Храна у ресторану је изузетна, а смештај је предиван. Од ове године имају и СПА тако да је прича заокружена.

Никола Јанковић

„Изнад свих очекивања“

Већ 10 година смо редовни гости у ресторану и апартманима. Деца су научила да скијају на њиховој ски стази док смо их ми посматрали из ресторана. Милорад и његова породица су и више од домаћина. Једва чекам да их опет посетимо.

Марина Мимовић

0%
0%

За више од 30 година постојања угостили смо преко 15 000 задовољних гостију. Посетите нас и уверите се зашто смо бренд на Тари!

„Топ кафана у Србији“

Увек волим да напоменем, путујући по нашој ЛЕПОЈ СРБИЈИ, стигох и до лепе планине Таре.. Био сам већ неколико пута на планини, али сваки пут доживим још лепши осећај.. После шетње са драгим пријатељима долази време за ручак и кафана код Курте.. Пријатна атмосфера, услужно особље, добра храна, све за похвалу..

Жељко Савић

„Породична традиција“

Били смо 7 дана код њих у смештају и на исхрани. Смештај одличан, чисто, уредно, грејање и дању и ноћу одлично, били смо са бебом, тако да смо презадовољни. Храна је преукусна, све што смо пробали је одлично, од комплет лепиња, уштипака, ражњића са сувим шљивама, пита, меса,… Домаћини за сваку похвалу, цела породица укључена, баш се осећа домаћинска.

Богдан Марковић

„Врхунски ресторан на Тари“

Наручили смо филете пастрмке. Порције су обилне, пастрмка укусна. Конобар љубазан. Цене пристојне у односу на квалитет и количину. Моје препоруке

Мирко Дмитрић

„Сјајан амбијент“

Прелепо искуство. Једно место где човек може да одмори и душу и очи. Прелеп амбијент, конципиран тако да свако може да да нађе оно што му одговара. Услуга врхунска, љубазност особља фасцинантна.

Зорица Стојкановић

„Храна и стаза за скијање“

Предивна храна, смештај је врло чист, скијашка стаза, опрема и инструктори су одлични!

Софија Миловановић

„Предах и уживање“

Пријатан амбијент, храна укусна, особље љубазно, поготово госпођа Драгица. У сваком случају, место за предах и уживање.

Бранко Рашета

„Најбоље на Тари“

Тара, на њој предиван породични ресторан, са одличном кухињом и још лепшим погледом…

Мирко Влацо

„Скијање на Тари“

Поздрав за школу скијања „Тарски вук“, посебно за Бокија и Милоша. Наше дете од 4 године савладало је своје прве ски слаломе. За сваку препоруку. Видимо се опет.

Владимир Зимоњић

Пошаљите нам и Вашу оцену

Изаберите оцену